Meld je voor 5 maart aan voor Oosterhout SchoonHelp mee bij de strijd tegen zwerfafval tijdens Oosterhout Schoon

De week van 18 tot en met 24 maart staat in het teken van de landelijke actie Nederland Schoon. Tijdens de week van Nederland Schoon gaan gemeente, bedrijven, scholen, vrijwilligers en buurtgroepen samen de straat op om hun buurt schoon te maken. Oosterhout doet dit jaar voor de zeventiende keer mee aan de actie. 

Oosterhout Schoon

De Stichting Nederland Schoon (www.nederlandschoon.nl) zet zich in voor de preventie en bestrijding van zwerfafval. De stichting vraagt gemeenten, instellingen en bewoners te helpen om Nederland op te schonen. Gemeente Oosterhout doet ook dit jaar weer mee met de actie, met medewerking van bewoners, verenigingen en scholen. De gemeente ondersteunt de schoonmaakacties van bewoners met gereedschap als knijpers, vuilniszakken en prullenbakken. Alle hulp is welkom om dit tot een succes te maken.

Ben je enthousiast geworden en wil je de gemeente helpen om Oosterhout schoon te maken, meld je voor 5 maart aan via het e-mailadres jolanda.de.boer@oosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.