Amphia organiseert informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten over de overgang en hormonale therapie bij borstkankerOp dinsdag 12 maart 2019 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor patiënten met kanker over ‘De overgang en hormonale therapie bij borstkanker’. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met borstkanker of voor patiënten die borstkanker hebben gehad. De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.30 en 20.30 uur in de Gehoorzaal op Amphia locatie Langendijk.

Patiënten met borstkanker of die borstkanker hebben gehad, hebben vaak veel vragen op het gebied van hormonen en overgangsklachten. Dat varieert van slapeloosheid tot vermoeidheid en van hoofdpijn en psychische klachten tot pijn aan de gewrichten. Een internist-oncoloog en een verpleegkundig specialist van Amphia gaan hier op in tijdens deze informatiebijeenkomst.

In deze bijeenkomst wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen, hierbij zijn ook naasten van patiënten van harte welkom. Aanmelden kan via nazorgkanker@amphia.nl.

De volgende informatieavond vindt plaats op dinsdag 9 april 2019 en heeft als thema: ‘Angst voor terugkeer van de ziekte’. Voor meer informatie en overige data van de informatiebijeenkomsten, kijk op www.amphia.nl/over-ons/kalender.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.