Ut was t´uiskomme bij de Ronde van het Rutselbos.

Het is weer voorbij de Ronde van het Rutselbos. De gekostumeerde wielerronde was als vanouds. Iedereen was er weer, ook het weer. Het aantal deelnemers is stijgende, 27 uitgegeven rugnummers dit jaar. Nog even wat doorgroei en de wens van voorzitter Adri, 66 deelnemende rugnummers in de 66ste  ronde van het Rutselbos in 2021, gaat in vervulling. De in grote getale aanwezige toeschouwers en blaaskapellen konden genieten van de deelnemers, hun leutige capriolen en het uitbeelden van hun Motto. Dit alles onder toezicht van Prins Mienus XIV  en zijn groot gevolg. De juryleden, in hun ludieke wielerkledij, maakte een praatje met de deelnemers, deden de nodige controles en bekeken de koers. Daarbij zijn de juryleden Ad en Boy tot de volgende uitslag gekomen:

Pechprijs : een fietspomp in de kleuren van het Rutselbos, is gegaan naar de Bosuilen van de Ikea-Fiets.

De aanmoedigingprijs: was voor De Vrachelse Kroongetuige met het mottoKopstootje.

Eerste prijs: De Jeukneuzen met als titel , we zijn d’r ok eens Bij.

Tweede prijs: De fam. Sips oftewel de Schaapsherders, oftewel  Veel lol onder de Wol.

Derde prijs: Rein Lambregts op zijn fraaie oude koersfiets met als leus Hoe ouwer Hoe gekker.

De prijzen werden uitgereikt door z.o.h. Prins Mienus en Ronde Mis Patricia.  Deelnemers, Jury, Ronde Mis, De Grootste Kaai, Het Boeren Bruidspaar, Prins Mienus XIV met gevolg en niet te vergeten de Sponsors, bedankt voor jullie bijdrage en inzet om van de 64ste Ronde van het Rutselbos een leutig en gezellig spektakel te maken.

Komend jaar zal ne mooie lach de 65ste ronde  doen glimme!  


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.