Parkeren in het Torenkwartier

Het college heeft besloten om de tijden van het betaald parkeren en vergunninghoudersparkeren voor het Torenkwartier uit te breiden. Daarmee komt het college tegemoet aan wensen van bewoners. Het Torenkwartier heeft te maken met specifieke parkeerproblemen gezien de ligging t.o.v. culturele en horecavoorzieningen. Daardoor is de parkeerdruk in de avonduren en op zondagen hoger dan elders in de binnenstad en kunnen bewoners dan lastig een parkeerplek vinden. Het betaald parkeren zal van maandag tot en met zaterdag van kracht zijn van 9.00 tot 21.00 uur. Vergunninghoudersparkeren zal van kracht zijn van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 21.00 uur. 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.