Getuige(n) beroving 14 jarige jongen uit Oosterhout gezocht.

Gisteren, woensdag 13 maart 2019, heeft er een beroving plaats gevonden omstreeks 21.00 uur op de Hoofseweg t.h.v. kruising Sterkenburg in Oosterhout. Hierbij is een 14 jarige jongen door twee daders beroofd van zijn voetbaltas. De tas is zwart van kleur van de club TSC, merk Jemmsz en sponsmerk a.c.d erop. In deze tas zaten voetbalspullen zoals schoenen, trainingskleren, en douchespullen. Heeft u deze tas of de inhoud (deels)gevonden? Of heeft u andere informatie omtrent deze beroving? Dan hoort de politie dat graag.
U kunt dit doorgeven via 0900-8844 onder onderzoeksnummer: 2019059304

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.