3JS, Kraantje Pappie, VUIG en Ten Times A Millionmaken line up zaterdag Parkfeest compleet

Tributes van Amy Winehouse en Green Day vrijdag 14 juni3

De line up voor de vrijdag en de zaterdag van het Parkfeest is rond! Op vrijdag 14 juni Tribute Night  komen ‘Green Day bySt. Jimmy’s’ en ‘Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse’ de avond tot grote hoogte brengen. Op zaterdag 15 juni treden ook de 3JS, Kraantje Pappie, VUIG en Ten Times A Million op, naast de eerder bekend gemaakte namen als Miss Montreal, Rowwen Hèze en Matt Simons. Parkfeest Oosterhout vindt plaats op 14, 15 en 16 juni. De line up voor de zondag (16 juni) maken we later bekend. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn te koop op www.parkfeest.nl/tickets (zondag is gratis).

Vrijdag 14 juni Tribute Night (19.00-23.45 uur, park open om 18.00 uur)
Lekker meezingen, dansen en feesten op bekende liedjes, muziek en de vetste namen. Alle ingrediënten voor een super Tribute Night! De line up voor vrijdag:• Tim Akkerman Sings The Boss-Bruce Springsteen• Alanis Morissette tribute by Alaniz Morizzette• Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse• Green Day by St. Jimmy’s• Daredevils

Sven Hammond kennen we van zijn rauwe mix van rock, soul en blues. Zangeres Kim Hoorweg is met haar warme stem de toekomst van de Nederlandse jazz. Samen zijn ze een gedroomde combinatie om de wereldhits van Amy Winehouse op herkenbare wijze ten gehore te brengen. Uit België komt St. Jimmy’s die met de punkrock van Green Day, bekend van hits als American Idiot en Basket Case, het park op z’n kop gaat zetten. Ticketprijs € 17,50. Volgorde van de optredens is onder voorbehoud. 

Zaterdag 15 juni (15.00-23.45 uur, Slotpark open om 14.00 uur)
Een dag vol verrassingen; heerlijke muziek door de meest uiteenlopende artiesten. Tussen de optredens door lekker eten in ons ‘Eerst-Eten-Laantje’ of chillen in het Loungepark. Dit alles onder de machtige bomen van ons Slotpark met zijn magische sfeer. Dit mag je niet missen! Line up voor zaterdag:• Miss Montreal• VUIG• Lil Kleine• FÄIS• Rowwen Hèze• Ten Timens A Million• Matt Simons• 3JS• Kraantje Pappie

3JS scoren al meer dan 10 jaar aan de lopende band hits en Jan, Jan en Jaap komen met hun 7-koppige band naar het Parkfeest zodat Oosterhout kan meezingen met Nederpop klassiekers als Het Wiegelied en Mensen. De jonge honden van VUIG hebben reeds regelmatig in Oosterhout en omstreken een feestje gebouwd met hun mash-up van zydeco, balkan en blues. Voor de gitaren zal de rockband Ten Times A Million zorgen. De laatste nieuwe naam is Kraantje Pappie, die afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de grootste smaakmakers op de Nederlandse festivals. Ticketprijs € 30,-. Wil je beide avonden komen? Koop dan een passe-partout voor € 38,-. Op www.parkfeest.nl/tickets kun je je kaarten bestellen.

Festifans

Onze trouwe Festifans (Fans van het Parkfeest) krijgen op vrijdag 14 juni de gezelligste FestifanVrijMiBo aangeboden als dank voor hun support. De extra bijdrage die zij betalen helpt ons om weer geld te kunnen geven aan Oosterhoutse Goede Doelen. Wil je ook Festifanworden? Geef dit aan bij het kopen van je tickets. De uitnodiging voor de FestifanVrijMiBo krijg je dan vanzelf.

Oosterhoutse Goede Doelen

Parkfeest Oosterhout is een driedaags festival in het Slotpark in Oosterhout. Iedere dag heeft zijn eigen karakter, maar staan garant voor een feestje in het Slotpark. Het Parkfeest draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst gaat naar Oosterhoutse Goede Doelen. Voor vrijdag en zaterdag heb je tickets nodig, de zondag is gratis. Meer weten over het Parkfeest of wil je vrijwilliger worden? Neem dan eens een kijkje op www.parkfeest.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.