DE STROT VAN OOSTERHOUT OP HET PARKFEEST

Het Parkfeest 2019 is van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni, de winnar van de Strot van Oosterhout verdient een optreden op het Parkfeest met de Talentband.

De organisatie van de Strot is op zoek naar zangtalent binnen en buiten Oosterhout. Denk jij de juiste stem te hebben om de Strot van Oosterhout te worden dan kun je je nu inschrijven voor de voorrondes die plaats vinden in de foyer van Theater de Bussel op zondag 14 April a.s. 

De bedoeling is dat je een drietal nummers instudeert, de muziek moet worden aangeleverd op een USB-stick. Een deskundige jury te weten Tiny Schoones, Antoine Trommelen en Jeroen van den Bosch van het Parkfeest beoordelen wie er tenslotte in de finale komen op zondag 28 April, eveneens in de foyer van de Bussel, echter nu met de Talentband. Ben jij degene die het avontuur aan durft, meld je dan nu aan op, destrotvanoosterhout@gmail.com

Vermeld je naam, je leeftijd en de nummers die je wilt gaan zingen, wij nemen dan zeker contact met je op.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.