Selectiewedstrijden Cruyff 6vs6 en Wijkinstuif


Cruyff 6vs6

Cruyff 6vs6Op woensdagmiddag 27 maart gaat het jaarlijkse Cruyff 6vs6 toernooi van start op het Slotjesveld. Van 14.00 tot 17.00 strijden verschillende jongens- en meidenteams van 10 tot en met 13 jaar op het Cruyff Court voor een plaats in de kwartfinale van het landelijke voetbalkampioenschap. Met Cruyff 6vs6 worden alle Cruyff Courts in de wereld met elkaar verbonden. De wedstrijden worden overal ter wereld volgens dezelfde uitgangspunten georganiseerd. Het publiek en de spelers kunnen zich woensdagmiddag ook uitleven bij de activiteiten van de Wijki

Selectiewedstrijden

Op woensdagmiddag 27 maart van 14.00-17.00 uur worden in Oosterhout op het Cruyff Court de selectiewedstrijden gehouden voor de twee teams die Oosterhout gaan vertegenwoordigen tijdens de kwartfinale. De organisatie is in handen van MOOVE, Surplus en gemeente Oosterhout (JONG). Alle kinderen van de groepen 7 en 8 zijn via school benaderd om mee te doen aan de selectiewedstrijden. Er hebben zich tot nu toe tien jongensteams en vier meidenteams aangemeld. 

Wijkinstuif

Naast het spannende 6vs6 toernooi is er een wijkinstuif rond het Cruyff Court met allerlei activiteiten: BMX clinic, ontdekatelier, handlettering, skeeleren, boogschieten, frisbeeën, slackline, pannaboarding en ‘score een book’, een leesproject van Theek 5 om de leesvaardigheid te bevorderen. Kinderen kunnen gratis aan alle activiteiten meedoen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.