25 maart Informatieavond aanleg rotonde Bredaseweg


Tijdens de informatieavond op 25 maart a.s. krijgen omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden het nieuwe plan van aanpak te horen over de aanleg van een rotonde op de Bredaseweg bij Houthaven. Bezoekers krijgen een gedetailleerd inzicht in de planning van de werkzaamheden en het asfaltonderhoud van de Bredaseweg. De informatieavond start om 19.30 uur, locatie Pannehoef (Wilhelminalaan 57-59). De aannemer wil een tijdelijke weg aanleggen naast de rotonde (over het terrein Wilhelminahaven) waardoor het verkeer op de Bredaseweg minder hinder ondervindt. Het bedrijventerrein Tricorp en de buurt Houthaven moeten dan wel op een andere manier ontsloten worden. Voor Tricorp kijkt de aannemer naar een andere route dan via de uitrit Bredaseweg en voor de buurt Houthaven zal de doorsteek naar de Burggraafstraat langer in gebruik zijn. Er komen dan ook omleidingsroutes voor langzaam verkeer. Meer informatie Kijk voor meer informatie op www.oosterhout.nl > zoekwoord Wilhelminahaven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.