30 maart 2019 gratis afhaal compost


Landelijke Compostdag

Firma Den Ouden geeft gratis compost aan particulieren op 30 maart 2019


Inwoners van de gemeente Oosterhout kunnen op zaterdag 30 maart 2019 tussen 08.00 – 14.00 uur gratis compost ophalen (maximaal 1m3) bij Den Ouden, Statendamweg 100 te Oosterhout. Neem hiervoor wel een legitimatiebewijs mee. Met deze actie wil Den Ouden Groep particulieren kennis laten maken met dit product dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waarde is. Natuurlijke balans Compost stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze, reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten. Daarnaast legt compost CO2 vast in de bodem, waardoor het niet vrijkomt in de lucht. Compost helpt dus in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.