Amphia organiseert informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten over angst voor terugkeer van de ziekte

Op dinsdag 9 april 2019 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor patiënten met kanker over ‘Angst voor terugkeer van de ziekte’. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met kanker of voor patiënten die kanker hebben gehad. De bijeenkomst vindt plaats van 
19.30 tot 20.30 uur in de Gehoorzaal op de Amphia locatie Langendijk.

Ondanks alle redenen om blij te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, is het mogelijk dat patiënten zich niet optimistisch of vol vertrouwen voelen na een behandeling voor kanker. Het is mogelijk dat zij nog steeds met een zekere angst zitten over de toekomst. Dat zij nog steeds twijfels hebben over de goede afloop van de ziekte. Hierover zullen de gespreksleiders van deze avond van de afdeling maatschappelijk werk Amphia op ingaan.

In deze bijeenkomst wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen, hierbij zijn ook naasten van de patiënten van harte welkom. Aanmelden kan via nazorgkanker@amphia.nl.

De volgende informatieavond vindt plaats op dinsdag 7 mei 2019 en heeft als thema: ‘Werkhervatting na de behandeling’. Voor meer informatie en overige data van de informatiebijeenkomsten, kijk op www.amphia.nl/over-ons/kalender.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.