Judo talent Jari op jacht naar titels en sponsors

jari Wollrabe

Jari Wollrabe (15) uit Oosterhout is erg serieus bezig met zijn sport judo. In de afgelopen jaren heeft Jari op diverse mooie overwinningen op diverse toernooien in binnen- en buitenland gepakt.
Deze prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.

Ook niet bij de Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB). Jari is namelijk de enige dove judoka die op toernooien van de Nederlandse Judo Bond rondloopt.
Jari is sinds kort toegevoegd aan het Nederlandse Team Senioren. In september staat deelname aan het Europees Kampioenschap voor Doven op het programma. Dit toernooi vindt plaats net over de grens, in Brasschaat (België). in de zomer van 2020 gaat jari deelnemen aan het WK voor Doven in Versailles (Frankrijk).

Ter voorbereiding van deze twee belangrijke toernooien is het van belang dat Jari nog meer ervaring gaat opdoen met buitenlandse Judo toernooien.
Om de kosten te kunnen dekken die daarmee gepaard gaan is Jari in samenwerking met zijn ouders op zoek naar sponsoren.
Trotse moeder Inge Wollrabe hierover: “Jari is echt getalenteerd en zou in zijn voorbereiding enorm geholpen zijn met sponsoring. Wat dat betreft geldt het devies ‘alle kleine beetjes helpen’. “
Voor meer informatie en steun kunt u contact opnemen met Inge Wollrabe via arjaninge@casema.nl of telefoonnummer 06- 48271886

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.