Amphia Orthopedie organiseert gratis informatiebijeenkomst over heup- en knieaandoeningen

Heeft u last van uw heup of knie? Op donderdagavond 4 april 2019 organiseert de Orthopedische kliniek Amphia samen met Hotel Merlinde een informatiebijeenkomst over heup- en knieaandoeningen en de behandeling daarvan. De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Merlinde aan de Schorsmolenstraat 6 in Breda. U bent vanaf 19.00 uur welkom. Toegang en parkeren zijn gratis. 

Tijdens deze avond zijn specialisten van de Orthopedische kliniek Amphia aanwezig om u in een informele setting te voorzien van informatie en advies. Zo kunt u luisteren naar, en vragen stellen aan bijvoorbeeld onze orthopedisch chirurg Stefan Bolder of onze verpleegkundig specialist Margreet Boevé. Er is ook een fysiotherapeut aanwezig en u kunt in gesprek gaan met lotgenoten. Bekijk zelf een heup- of knieprothese en stel uw vragen aan de fabrikant hiervan. Voor een gezond sapje, koffie en thee wordt gezorgd en na afloop krijgt u een goodiebag mee naar huis.

Samen in beweging

Bij de Orthopedische kliniek Amphia draait alles om beweging. Hoe krijgen of houden we mensen in beweging. Elke dag staat een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor de patiënten klaar. Behandelingen kunnen veelal zonder wachttijd ingepland worden. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden. We zijn er trots op om onze patiënten en geïnteresseerden op deze wijze van informatie te voorzien.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.