Duurzaam Info Punt gaat verhuizen

Het Duurzaam Info Punt Oosterhout verhuist naar Arendstraat 11a (voormalig pand Free Record shop).  In het Duurzaam Info Punt verstrekken vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) bezoekers gratis informatie en advies over duurzame investeringen met betrekking tot energie. Het Duurzaam Info Punt is twee keer per maand, op elke tweede en elke laatste zaterdag van de maand, geopend van 10:00 tot 13:00 uur

Vragen over…?

Leveren zonnepanelen voldoende rendement op, wat is een warmtepomp nu eigenlijk? Is het zinvol om mijn spouwmuur te isoleren? Wat ga ik besparen?  Met al dit soort vragen kunnen inwoners van Oosterhout en omgeving terecht bij het Duurzaam Informatie Punt.

Ideële coöperatie 

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten. www.oosterhoutnieuweenergie.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.