Werkzaamheden Vondellaan


Vanaf 8 april tot uiterlijk 17 mei 2019 vinden er werkzaamheden plaats in de Vondellaan. In de Vondellaan -tussen de Beneluxweg en de Melis Stokelaan- wordt de hoofdrijbaan gereconstrueerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer KWS uit Roosendaal.

De bewoners in de directe omgeving van de werkzaamheden worden per brief nader geïnformeerd over de uitvoeringswijze, planning en bereikbaarheid. De woningen gelegen aan de parallelwegen blijven normaal bereikbaar.

Meer informatie

De tekeningen van dit project zijn te zien op www.oosterhout.nl > Inwoners > Openbare ruimte > Projecten > reconstructie hoofdrijbaan Vondellaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.