Esther Verhoef vertelt over haar nieuwste werk “Façade”

Hoe uiterlijke schijn iemand in verwarring kan brengen.E

De schrijfster Esther Verhoef is maandag 15 april te gast bij Theek 5 in Oosterhout voor een lezing over haar nieuwe thriller, die 12 maart uitgekomen is.  

Succesvol en veelzijdig
Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan 2,4 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. 

Esther is getrouwd met Berry Verhoef, samen hebben zij drie kinderen. Het gezin woont afwisselend in Frankrijk en in Nederland. Als Escober schreven Esther en Berry samen vijf succesvolle actiethrillers. 

Prijzen

Met haar boeken won Verhoef de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, de Diamanten Kogel, de Hebban|Crimezone Award en tweemaal de Zilveren Vingerafdruk. Zij is met acht nominaties recordhouder NS Publieksprijs-nominaties en is Nederlands meest genomineerde en bekroonde thrillerauteur. Vier keer werd zij genomineerd voor de Gouden Strop, de Zilveren Vingerafdruk/Crimezone-award en de Belgische Diamanten Kogel.

Façade 

Haar nieuwste werk “Façade” is deze maand verschenen en is met stip binnengekomen op de Bestseller Top-60.  In “Façade”komt  de jonge moeder Iris van der Steen, twee jaar na haar pijnlijke scheiding, eindelijk aan vakantie toe. Een roadtripdwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichterbij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa instapt lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn…

Wilt u meer weten over deze roman en hoe Esther Verhoef aan haar ideeën kwam? Kom dan maandag 15 april naar haar lezing bij Theek5. De avond begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theek5.nl of theater De Bussel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.