VV Oosterhout zaterdag heer en meester

Twee doelpunten tegen in 1 minuut houden Oosterhout niet tegen

Zaterdag jongstleden de wedstrijd VV Oosterhout zaterdag 1 versus The Gunners uit Breda op het programma. De uitwedstrijd vorig jaar werd met 2-1 verloren. Iedereen benieuwd wat het vandaag zou worden? Bij The Gunners voetbalt Frank van Bergen nog, die in het verleden uit is gekomen voor WVO en Achilles Veen. Met zijn 38 jaar kan Frank nog heel goed mee in de vierde klasse op zaterdag. Scheidsrechter vandaag de heer Hardenbol die het vooral op het eind van de wedstrijd moeilijk had om alles in goede banen te leiden. Al bij al floot hij een eerlijke partij en moeten vooral The Gunners naar zichzelf kijken. Alsmaar zeuren en een trainer die het veld inloopt is een scheidsrechter, als mens, soms ook iets te veel van het goede.

De ouverturede eerste minuten waren voor de bezoekers uit Breda ze combineerden vlotter en zette de defensie van VV Oosterhout onder druk, in de 7de minuut resulteerde dit in een schot van Elyas Amaziane, hij zag zijn inzet via de paal achter gaan Remco Droog kansloos latend.

In de 16de minuut een pass van Bjorn van Bijnen op Stefan Kok zijn uithaal liet Luke van Gurp kansloos 1-0. 

Even later een gemakkelijk gegeven vrije trap op de rand 16 meter van VV Oosterhout, Nick Collins schoot de bal onberispelijk binnen Remco het nakijken gevend en de stand gelijk 1-1.

The Gunners sterker: in deze fase waren The Gunners de bovenliggende partij ze combineerden soepeler, echter de defensie van VV Oosterhout bleek een onneembare vesting. Sterker nog de beste kansen waren voor VV Oosterhout Stefan kreeg eerst twee mooie. De mooiste van de twee was een verre uittrap van Remco, Stefan kreeg de bal echter niet voorbij Luke van Gorp. In de 45ste minuut een vergissing in de defensie van The Gunners. Youri Simons was er als de kippen bij om Stefan een niet te missen kans op de 2-1 te geven. Dit deed hij niet. Ruststand 2-1.

Oeps wat is dit: meteen na rust stonden The Gunners in nog geen minuut van 2-1 achter op een 3-2 voorsprong hoe dit kon gebeuren? Waarschijnlijk een black-out van de verdedigers van VV Oosterhout.

De bank grijpt in: om de wedstrijd te doen kantelen greep Ahmet Türküçü in hij verving de moegespeelde Bjorn van Bijnen voor Thom van Hoof en de licht geblesseerde Kevin Blom voor Koen Dekkers. Dit wierp zijn vruchten af in de 64steminuut werd Stefan vanuit het achterveld aangespeeld. Hij maakte een van zijn mooiste acties van de middag en gaf Erwin Broeders de kans om met een intikkertje te scoren, 3-3. Even later wisselde Ahmet kilometervreter Quincy Brakkee voor Joey van Wanrooij om nog meer aanvalskracht te genereren. De stormkracht van The Gunners werd beteugeld en in de 82steminuut kon Stefan na goed doorgaan van Youri Simons op links uit een rommelige situatie voor het doel van Luke van Gurp de 4-3 binnentikken en zo de 3de plaats op de ranglijst consolideren.

Volgende week een uitwedstrijd naar Alliance in Roosendaal adres: Sportpark ‘Kortendijk’, Zundertseweg 17, 4707 XD Roosendaal.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier:https://www.vvoosterhout.nl/1121/vv-oosterhout—the-gunners/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.