Kleedjesdag tijdens Koningsdag

Het Oranjecommité en de ondernemers van Arendshof organiseren samen op Koningsdag een kindervrijmarkt in Arendshof.Op deze kindervrijmarkt verkopen kinderen hun oude speelgoed en andere leuke gebruikte spullen aan het winkelend publiek. Hun handelswaar gaat voor zeer aantrekkelijke prijzen van de hand. Het gaat hier natuurlijk vooral om het plezier wat de jonge verkopertjes er in hebben want weggooien is natuurlijk zonde.

Inschrijven en voorwaarden kindervrijmarkt Arendshof.

Deelname is helemaal gratis mits je je van tevoren aanmeld. De beschikbare plaatsen zijn beperkt en worden verdeeld op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan op via de website www.arendshof.com

of ’s-Ochtends vanaf 8.00 uur bij de organisatie op het Hemaplein in Arendshof.

Open podium Arendshof tijdens Koningsdag

Ben je goed in het vermaken van publiek? Kun je zingen, dansen, jongleren of heb je andere kunstjes die je wilt laten zien? Tijdens Koningsdag staat het podium voor jou klaar bij Mad Hat coffee & bubble theaJe bent hier van harte welkom om jouw geweldige optreden aan het winkelend publiek te showen. Aanmelden is niet nodig.Let op: je optreden mag max. 15 minuten duren.

Happy Dutch boy, football fan, cheering and supporting soccer team of Netherlands during championship, celebrating sports victory screaming Hup Holland in a megaphone

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.