De kruisweg bidden van de Sint-Antoniuskerk?


Kan dat dan nog, zult u zich afvragen? De Sint-Antoniuskerk is toch gesloten. Inderdaad, de Antoniuskerk is eind 2016 door de Catharinaparochie gesloten. Sindsdien is het gebouw niet meer opengesteld geweest voor de eredienst of andere gelegenheden. De dagkapel is dagelijks te bezoeken. Alleen op de zondag is de kapel niet open.

Toch is het weer mogelijk om de bekende kruisweg van de Sint-Antonius te bidden en wel vanachter uw computer, iPhone of iPad. 

Op de website van de Antoniuskern, www.st-antoniusoosterhout.nl, ziet u links onder de kop Antoniuskern het kopje “Kruisweg bidden”. Klik daarop. Daarna verschijnt de eerste statie van de kruisweg van de Sint-Antoniuskerk op uw scherm. U ziet de eerste afbeelding van de statie met de bijbehorende overweging. Onder aan deze tekst staat “Volgende statie”. Klik daarop en de tweede statie komt in beeld enzovoort. Statie 14 is de laatste statie. 

U kunt nu altijd, wanneer het u het beste uitkomt en zoveel keren als u wilt, de kruisweg bidden en de prachtige afbeeldingen van de kruisweg in de Antoniuskerk bewonderen.

De kruisweg bidden van de Sint-Antoniuskerk. Weer een extra service van de Antoniusgeloofsgemeenschap.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.