FINALE STROT VAN OOSTERHOUT ZONDAG 28 APRIL

Op zondag 28 april vindt de finale van De Strot van Oosterhout 2019 plaats in café Fwaajee van Theater de Bussel, aanvang 16.00 uur.

Na een spannende voorronde, waarbij de deelnemers erg aan elkaar gewaagd waren, wisten Emily Egan, Sem Roozendaal, Tom Hersbach en Monique Timmermans zich te plaatsen voor deze finale naast Strot-winnaar 2018 Mozes van Toledo. De jury, bestaande uit Antoine Trommelen, Tiny Schoones en Jeroen van den Bosch, zal er beslist een zware dobber aan krijgen. De winnaar en dus de Strot van Oosterhout 2019 mag over ruim een maand optreden op het Parkfeest.

De finalisten worden op 28 april begeleid door de Talentband. Iedereen is van harte welkom om de kandidaten aan te moedigen of gewoon een gezellige middag te beleven in café Fwaajee. De presentatie van deze middag is in handen van René van Bijnen. De entree is gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.