Irene ‘58 pakt 1 punt tegen OVC’26

Vandaag de belangrijke wedstrijd thuis tegen OVC’26. Met een 1-0 werd er gerust en in de laatste minuut stond het 2-1 voor Irene’58. Helaas werd er in de laatste minuut een vrije trap van OVC in de goal van Irene’58 geschoten. Eindstand 2-2.

Reactie Paul van Dijk:
We wisten dat het vandaag een slijtageslag zou worden, na de wedstrijd van zaterdag en door het warme weer. Zonder heel goed te spelen kom je vandaag twee keer op voorsprong. Dat dan in de 90e minuut de bal bij ons binnenvalt, voelt even als een mokerslag. Zondag opnieuw een 6 punten wedstrijd uit tegen een andere concurrent, RWB.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.