Gilze thuis is TSC de baas 4-2

Vandaag heeft TSC haar mooie 2e plaats in moeten leveren aan de ploeg die daar na vandaag het meeste recht op heeft.  TSC had thuis nog wel met 1-1 tegen Gilze gelijkgespeeld maar moest vandaag haar meerdere erkennen tegen een heel solide spelend Gilze.  Onder leiding van een ontzettend  warrig leidende scheidsrechter gebeurde er van alles in de 1e helft.Een sterk startend TSC  was Gilze het eerste kwartier de baas, echter bij de 1e uitval van de Gilzenaren na 16 minuten was het gelijk raak. Door een  misverstand tussen doelman Jimmy Baarh en Loick Smakman  viel de bal precies voor de voeten van de Gilze spits 1-0.  Gelukkig was die voorsprong terecht maar van korte duur. In de 23e minuut een perfect aangesneden voorzet van Tyrone Zschusschen waaruit Jeroen van Leijsen met een prima kopbal de 1-1 kon maken.  Intussen werd er vooral door het publiek heel hartelijk gelachen om de wijze waarop de scheidsrechter zich etaleerde.  Geel voor de gekste dingen en 2 strafschoppen die het niet waren maar gelukkig gelijk verdeeld over beide teams. Eerst mocht Gilze aanleggen van de  beruchte stip , die bal verdween via het lichaam van Jimmy Baarh in de touwen 2-1.  Toen de snelle Joury den Boogert vlak voor rust binnen de 16 amper werd geraakt was dat voor Tyrone de ideale gelegenheid om ook van de stip te scoren 2-2. Al met al een terechte  gelijke stand gezien het spel van beide teams.

In de 2e helft had het er even alle schijn van dat TSC nu zou door drukken. Al binnen 2 minuten was Tyrone opnieuw heel dicht bij een doelpunt  maar zijn inzet kwam via de paal terug het veld in. Ook daarna had TSC nog een tijdje het beste van het spel maar waren de uitbraken van de Gilzenaren levensgevaarlijk.  Achterin bleek het bij TSC vandaag  niet goed in elkaar te steken. Opnieuw werd dat bewezen in de  52e minuut.  Uit een hoekschop was het opnieuw Gilze dat wist te scoren 3-2. TSC moest nu nog meer gaan komen. Bas Blokdijk kwam voor Marnix van der Velden en zelfs de scheidrechter was een stuk rustiger geworden met zijn fluitgedrag. Heel veel spelers durfden ook niet echt door te gaan , want iedereen was er van overtuigd dat je zomaar geel of donkerrood  kon krijgen.  Vooral Gilze kon met dit spel het best omgaan en scoorde dan ook nog vrij eenvoudig de 4-2 in de 82e minuut. Youri van Gils kwam nog voor Menno Kans in het veld, TSC drong aan maar kreeg niet een echte kans meer .  Gilze was vandaag de meest solide ploeg en kon terecht aanspraak maken op de volle winst. Voor TSC is het zondag a.s. de dag van de waarheid .Alles of niets , thuis tegen Baardwijk zal hoe dan ook de 2e periode gepakt moeten gaan worden.  Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Stefan Kops, Loick Smakman, Menno Kans, Joey Huisveld, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Jeroen van Leijsen, Tyrone Zschusschen, Joury den Boogert,Ryan Snoeren.                                                                                              HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.