Parkfeest 2019; drie dagen feest voor en door Oosterhout

Het totale programma van het Parkfeest 2019 is klaar. Drie dagen feest in ons mooie Slotpark, voor en door Oosterhout. De line up voor de vrijdag en zaterdag waren al bekend en nu kunnen we ook de zondagartiesten aankondigen! De zondag is een mix tussen lokaal talent en artiesten met (inter)nationale allure, zoals Kenny B., Suzan & Freek en Raymond van Groenewoud. Daarbij heeft het programma voor ieder wat wils; jong, ouder en alles wat er tussen zit. Ook hebben we weer een (vaderdag-)lunch op zondag 16 juni. Slotpark Oost is dit jaar drie dagen een heerlijke plek om te loungen en te feesten! Op vrijdag en zaterdag is het feest met de Local HeroesDJ’s uit Oosterhout en omgeving. Op zondag gaan we hier lunchen, feesten, spelen en heerlijk eten en drinken.

Line up Zondag 16 juni

Parkfeest Zondag is gratis toegankelijk en biedt een programma voor jong en oud. Wél krijgenbezoekers van 18 jaar en ouder een bandje in verband met de alcoholpreventie. Het Parkfeest start op zondag om 13.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Uit België komt Raymond van het Groenewoud, de godfather van de Belpop, die samen met ons zijn Liefde voor Muziek deelt. Suzan & Freek stonden vorig jaar al in Slotpark Oost en dat was zo’n succes dat ze graag terugkomen. Kenny B gaat ervoor zorgen dat met zijn tropische klanken de zon nog harder gaat schijnen. Extra bijzonder is het gelegenheidsduo Geza Weisz & Dio, die zelden samen op het podium staan, maar als het gebeurd gaat het spreekwoordelijke dak er af!  Natuurlijk is Oosterhouts trots Ares ook weer van de partij en we verheugen ons al op de klapper uit Ut Fer: de WC Experience! In Slotpark Oost staat o.a. Sem Rozendaal, winnaar van De Strot Van Oosterhout 2019 op het podium en zullen Jules Deelder & Boris van der Lek het park uit swingen.

Het programma in Slotpark West:

13.00    Kinderen maken muziek & GOFO

13.30    Bottles of Love

14.15    Son Mieux

15.00    Ares

15.45    Géza & Dio

16.45    Suzan & Freek

17.30    Raymond van het Groenewoud

18.30    Handsome Poets

19.15    Kenny B.

20.15    The Overslept

21.00    WC Experience (afsluiter)

Het programma in Slotpark Oost:

13.00​Troubadour Johan
14.00​Hippe Gasten

15.00​Ocobar

15.45​Total Loss

16.30​Ocobar

17.15​Sem Rozendaal met de Talentband

17.45​The Martial

18.30​Deelder & Van der Lek

19.30  – Curfew

Straattheater

Daarnaast zijn er gedurende het hele Parkfeest diverse straatartiesten aanwezig. Zij zullen de gasten op onverwachte wijze verrassen met leuke, spannende en hilarische acts. Altijd weer goed een voor mooie glimlach op de gezichten van onze bezoekers. Tenslotte zijn er op zondag ook weer leuke activiteiten voor kinderen. 

Vaderdaglunch

Ook dit jaar vallen Vaderdag en Parkfeest Zondag weer op één dag. En dat is mooi, want dan kunnen alle vaders weer in het zonnetje worden gezet tijdens de Parkfeestlunch. De lunch wordt mogelijk gemaakt door Bakkerij de Jong en de Oosterhoutse vestigingen van  Albert Heijn én natuurlijk de vele vrijwilligers die eieren staan te bakken, broodjes uitdelen, koffie inschenken en nog veel meer. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakkerij de Jong.

Slotpark Oost

Vorig jaar hebben we Slotpark Oost ook alle dagen betrokken bij het Parkfeest. Dit jaar gaan we daar mee door en hebben we het concept wat aangepast. Waar vorig jaar de nadruk nog lag op loungen, gaan we dit jaar ook op vrijdag en zaterdag feesten. Slotpark Oost zal bestaan uit twee area’s: 

– een plek waar bezoekers kunnen loungen (lekker rustig hangen, chillen)

– een plek waar we feesten met onze Local Heroes. 

Local Heroes zijn DJ’s die bekend zijn in het Oosterhoutse uitgaansleven, met als klapper Funkerman als afsluiting op zaterdag 15 juni. Funkerman is een Nederlandse house-dj en producer. Hij is samen met Fedde Le Grand en producer Raf Jansen één van de oprichters van Flamingo Recordings. De DJ playlist staat op onze website. Verder kun je in Slotpark Oost een speciale bierenbar, een wijnbar en diverse foodtrucks vinden.

Tickets voor vrijdag en zaterdag

Parkfeest zondag is gratis. Voor de vrijdagavond 14 juni Tribute Night heb je een ticket nodig. Deze zijn nog beschikbaar en kosten € 17,50. Ook voor zaterdag heb je tickets nodig. Deze kosten € 30,-. Ga je beide avonden; dan is een passe-partout voordeliger; € 38,-. Er zijn nog kaarten, maar de verkoop gaat hard. Dus wil je erbij zijn, koop dan je tickets snel online. Op de website van het Parkfeest kun je de line up vinden en kun je tickets kopen.

Vrijwilligers

Het Parkfeest draait volledig op vrijwilligers en we zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen. Een middag, een paar uurtjes of gewoon een week lang. Alle hulp is welkom, maar we zijn met name op zoek naar technische mensen die willen helpen opbouwen en afbreken én mensen die willen helpen bij de beveiliging (inclusief alcoholpreventieteam). Opgeven kan via onze website.

Sponsoren

Ook dit jaar is de belangstelling van het Oosterhoutse bedrijfsleven in het Parkfeest groot. Veel Oosterhoutse bedrijven dragen ons een warm hart toe en sponsoren het Parkfeest. Soms in natura, soms in geldbedragen. Mochten er ondernemers zijn die ook hun steentje willen bijdragen; neem gerust contact met ons op via onze website. Er zijn veel mogelijkheden om mee te doen.

Goede Doelen

Alle vrijwilligers, artiesten en sponsoren samen maken het Parkfeest tot wat het is: een feest voor en door Oosterhout. Maar met onze Brabantse gastvrijheid heten we natuurlijk iederéén van harte welkom op ons festival, zodat het voor alle bezoekers “thuiskomen” is. Het festival op zich is al een cadeau, maar we hopen natuurlijk veel geld op te halen om Oosterhoutse goede doelen te kunnen blijven ondersteunen.

Tot 14, 15 en 16 juni op het Parkfeest!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.