Kunst in de bieb

KTheek 5 en h19 organiseren elke twee maanden een lezing in de bibliotheek met een kunstzinnig karakter. Om de maand op de laatste vrijdag verzorgen zij een mooie middag voor kunst en muziekliefhebbers in de bibliotheek van Oosterhout. In de afgelopen maanden zijn onder andere harpiste Carina Backhuijs, fotografe Marieke Plasier en gitarist GersomRaams al te gast geweest, voor een inspirerende en kunstzinnige middag. 

Wie doet er mee op 12 juni?

De volgende kunst in de bieb zal plaatsvinden op 12 juni, met als gast celliste JanoukHeidema. Zij zal haar prachtige muziek ten gehore brengen en u mag zelf ook eens proberen om op dit mooie instrument te spelen! Ook zal er vanuit de bibliotheek meer informatie over de beschikbare collectie worden gegeven en wat er allemaal nog meer te vinden is in de bibliotheek over deze kunstzinnige onderwerpen. Tussen 14.00 uur en 15.30 uur bent u van harte welkom, de inloop is gratis.

Op 13 september en 8 november zal er weer Kunst in de bieb worden georganiseerd, met verschillende, inspirerende gasten. 

6136179 – close up of a cello on black background

.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.