Zaterdag 1 VV Oosterhout speelt de pannen van het dak!

Vandaag een wedstrijd die geen wedstrijd werd en een rollercoaster van emoties!

Zaterdag jongstleden de return van de wedstrijd tegen FC Bergen de uitwedstrijd werd vorig jaar verloren door scheidsrechterlijke dwalingen en eerlijk is braaf geen juiste spelopvatting van ‘The Boys’.

Hoe anders zou dit vandaag gaan. FC Bergen heeft op het eind van de competitie moeite om een volwaardig team op het veld te brengen. Vandaag mochten er zes Jo17 spelers meedoen en hoewel zij hun stinkende best deden waren ze geen partij voor VV Oosterhout.

Bij VV Oosterhout vandaag onder de lat Jeffrey van Korven, vanaf deze plaats een geweldig compliment voor deze kanjer. Vrijdag hoorde Jeffrey dat hij een ernstige ziekte onder de leden heeft en vandaag staat hij gewoon te keepen. Een diepe buiging van deze zijde en Jeffrey heel veel sterkte en beterschap toegewenst.

Het team werd gecoached door Ahmet Türküçü, de man die volgend jaar voor deze groep staat als trainer, Ahmet fijn dat je dit gaat doen.

Geen schim: dit FC Bergen was vandaag geen schim van het team waar we tegen speelden in Bergen op Zoom, op een paar enkele acties na kwamen ze er niet aan te pas. Stefan Kok scoorde in de 10de minuut de 1-0 een verre uittrap van Jeffrey nam Stefan gemakkelijk aan en de keeper van FC Bergen ging zijn eerste van de tien gangen naar het net. Met de rust was het 6-1 in de 35ste minuut scoorde nummer 19 van FC Bergen de 4-1 en tekende Erwin Broeders op aangeven van Kevin Blom voor de 6-1. ‘Hattrickman’ Stefan Kok scoorde ook vanmiddag weer een onvervalste hattrick.

Doorgaan: Na de thee dacht uw verslaggever de ‘boys’ zullen nu wel gas terugnemen, echter niets was minder waar in de 49steminuut een kans voor Youri Simons zijn bal ging echter links naast, vier minuten later een kans voor Erwin Broeders op aangeven van Stefan zijn inzet trof echter geen doel.

In de 63ste minuut passte Robby van Vugt strak voorlangs het doel van FC Bergen, Kevin Blom was attent en verschalkte de keeper 7-1. FC Bergen scoorde de 7-2 en hierna was het nog tweemaal Stefan en eenmaal Erwin die de eindstand op 10-2 bepaalden.

Volgende week 25 mei de uitwedstrijd naar Merlijn in Tilburg, thuis wonnen wij met 5-0 maar hierna heeft Merlijn nog weinig punten weggegeven en staan zij met een periodetitel op zak 2deop de ranglijst.

VV Oosterhout moet om de nacompetitie te halen gewoon winnen om Peursum van het lijf te houden

Adres TSVV Merlijn sportpark ‘Studentensportpark’ Sportweg 13 5037 AC Tilburg

Foto’s van de wedstrijd vind je hier:https://www.vvoosterhout.nl/1139/vv-oosterhout—fc-bergen/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.