Korendag bij Brabants Museum Oud-Oosterhout

Brabants Museum Oud-Oosterhout organiseert ook dit jaar een korendag. Na het succes van voorgaande edities was het geen probleem om een gevarieerd aanbod samen te stellen. We hebben zelfs koren teleur moeten stellen. Op zondag 26 mei zingen 8 koren elk een half uur. Het repertoire varieert van klassiek tot pop, van luisterliedjes tot meezingers, van gemengd tot dames en herenkoor.
Achtereenvolgens zingen het koor Nie-Ko, het Koor van Toen, het Ameezingkoor, Chordanova, KBO Koor The Old Stars, Zanggroep Cadans, het Oosterhouts Mannenkoor en Chapeau.
De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De ervaring leert dat het museumpark een mooie entourage vormt voor de vele muzikale klanken. Voor het evenemententarief van € 3,50 woont men een prachtig concert bij en mag men ook het museum bezoeken. Met de museumkaart heeft men gratis toegang.
Het museum ligt aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout. Parkeren is gratis en het museum is rolstoelvriendelijk.
Op de website vindt men alle verdere informatie.
https://www.brabantsmuseumoudoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.