Milieustraat open op Hemelvaartsdag!

Op Hemelvaartsdag 2019 is de milieustraat open

Op Hemelvaartsdag, 30 mei 2019, is de milieustraat open van 08.00 tot 16.30 uur. De afgelopen jaren was het op vrijdag en zaterdag na Hemelvaartsdag veel drukker dan op reguliere dagen. De wachttijden liepen daardoor hoog op. Bij wijze van proef is de milieustraat op donderdag 30 mei 2019 daarom extra geopend. Hiermee hopen we de drukte te kunnen spreiden. 

We adviseren u om de drukke dagen na Hemelvaart te vermijden en in plaats daarvan op Hemelvaartsdag de milieustraat te bezoeken. We kunnen helaas niet voorkomen dat het wellicht toch heel druk gaat worden. Wij vragen om uw begrip. Om verkeersoverlast zoveel mogelijk te beperken worden er op vrijdag 31 mei 2019 verkeersregelaars ingezet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.