Harm Mertens nieuwe voorzitter VVD Oosterhout

VVD neemt na jaren afscheid van Elise Krause-Emans en Willeke Meijer

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 20 mei j.l. hebben de leden afscheid genomen van bestuursvoorzitter Elise Krause-Emans en bestuurslid Willeke Meijer. Ze stelden zich niet meerverkiesbaar voor een nieuwe bestuursfunctie. Elise was haar eerste periode secretaris omvervolgens 6 jaar bestuursvoorzitter te zijn van de Oosterhoutse VVD. Tijdens haar rol alsvoorzitter gaf zij leiding aan het verder professionaliseren, verjongen en vergroten van de VVD in Oosterhout. Willeke Meijer organiseerde de afgelopen jaren als bestuurlid ‘Opleidingen en Talentmanagment’ meerdere cursussen en bijeenkomsten. Tijdens de 63e ALV spraken de aanwezige leden hun waardering uit voor hun getoonde inzet en de manier waarop zij de afgelopen jaren de partij vorm hebben weten te gegeven.

De twee vertrekkende bestuursleden worden opgevolgd door maar liefs drie nieuwe bestuurders, Harm Mertens, Stephan Vink en Frank Boermans.

Harm (37) woont sinds kort met zijn vrouw en drie kinderen in Oosterhout en werkt op dit moment bij de gemeente Eindhoven als secretaris van het Stedelijk Gebied Eindhoven, een succesvol samenwerkingsverband van negen gemeenten in Zuidoost-Brabant. Na een fijne periode bij de Eindhovense VVD als bestuursvoorzitter is hij ook lid geweest van de landelijke partijraad en heeft hij de afdeling Meijerijstad ondersteund in aanloop naar de herindelingsverkiezingen van 2016. Harm: “Het is voor mij een eer om mij nu als voorzitter in te zetten en zo een bijdrage te gaan leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de Oosterhoutse VVD”. 

Stephan (33) geboren en getogen in Woudrichem. Sinds 2017 is hij samen met zijn vriend woonachtig in Oosterhout. Na zijn studies Bedrijfskunde-MER aan de Avans Hogeschool en rechten aan de Universiteit van Tilburg, is hij eerst gaan werken als bedrijfsjurist. Momenteel is hij Raadsadviseur en plv. Raadsgriffier in de gemeente Heusden. In de periode 2010-2017 is hij voor de VVD raadslid en burgerraadslid geweest in Woudrichem en momenteel secretaris in het bestuur van de VVD Altena.Stephan zal de de portefeuille ‘Opleidingen en Talentmanagment’ per 1 oktober overnemenvan Willeke. Stephan: ”Ik streef ernaar om als bestuurslid, samen met mijn collega bestuursleden, de fractie, en alle vrijwilligers, de VVD in de gemeente Oosterhout (nog) sterker en succesvoller te maken”. 

Frank (48) is geboren en getogen in Oosterhout en verkeersvlieger bij onze nationale trots, is getrouwd met Edith en samen hebben ze twee kinderen. In 2013 werd hij voor de eerste keer gevraagd toe tetreden tot het bestuur. In de op één volgende periodes is hij actief geweest als bestuurslid trainingen, permanente campagne, secretaris en vice-voorzitter. Als slotstuk heeft hij in 2018 zich succesvol ingezet als campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast zijn werkzaamheden voor de lokale VVD is hij voorzitter van de Stichting Buurtpreventie Oosterhout en probeer zo als spreekbuis voor alle buurtpreventieteams, de stad een stukje veiliger te maken. Frank: “Ik ben ervan overtuigd dat de Oosterhoutse VVD de afgelopen jaren onze stad echt een stuk liberaler heeft kunnen maken en zet me, na een jaartje rust, daar de komende periode als bestuurslid ‘Permanente campagneen Communicatie’, graag weer voor in”. 

De  Oosterhoutse VVD is een actief liberaal netwerk dat betrokken is bij het wel en wee van Oosterhout. Een liberaal netwerk met een actieve fractie, betrokken leden en een dynamisch bestuur. We kijken als bestuur vol vertrouwen naar de toekomst en blijven ons samen inzetten voor het liberale geluid in Oosterhout. Graag verwijzen we naar onze website, WWW.OOSTERHOUT.VVD.NL, waar u meer informatie kan vinden over onze partij, standpunten en de mensen die de Oosterhoutse VVD maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.