Irene’58 en TSC beide winnaars met 3-3

Natuurlijk is het fijn om te weten dat de ploeg uit Den Hout ook komend seizoen weer in de 3e klasse uit gaat komen. Ze hadden achteraf gezien voldoende aan een gelijkspel omdat de concurrentie ,  3 ploegen allemaal verloren.  Toch heb ik zelf , zeker gezien de 2e helft een beetje nare nasmaak. TSC begon vandaag weer sterk en met een behoorlijk gewijzigde opstelling.  Al in de 4e minuut was het Jeroen van Leijsen die op de paal schoot.  In de 13e minuut een aangeschoten handsbal binnen de 16 bij TSC . Strafschop voor de Houtenaren die perfect werd binnen geschoten , TSC doelman Jimmy Baarh was kansloos 1-0. Gelukkig liet TSC daar geen gras over groeien. Met name de super snelle Ryan Snoeren  was vandaag in vorm. De sinds maanden weer in de basis staande Jari van Helvoort gaf een perfecte voorzet die technisch gezien subliem door Ryan werd binnen gekopt 1-1. Soms lijkt het zelfs dat Ryan het zelfs alleen kan gezien zijn formidabele solo in de 28e minuut waarbij hij de 1-2 op zijn naam liet bijschrijven. Even later nog een inzet van Tim Rubenkamp op de paal. Irene’58 stond erbij en keek erna. Een totale afgang leek eraan te komen. Zeker toen na goed een half uur spelen de 1-3 gescoord werd weer door Ryan Snoeren nu uit een assist van Tim Rubenkamp. De uiterst sportieve wedstrijd  leek daarmee  gespeeld . Gezien deze uitslag  en de andere tussenstanden op de andere velden zou Irene’58  de nacompetitie in moeten. Maar na rust gebeurde er in een keer van alles. Bij TSC  3 wissels, Sandro Ariza, Robin van Beijnen, en Raymon Raams kwamen in het veld voor Joury Den Boogert, Wouter van Steijn en Tim Rubenkamp die allen inmiddels onder de douche stonden. Van de geoliede TSC  groep uit de eerste helft was niets meer terug te zien in de 2ehelft. Ze liepen achter de feiten aan en Irene’58 begon duidelijk aan de deur te kloppen . Je voelde het aankomen, TSC kwam er niet meer uit en de aansluitingstreffer was snel een feit in de 48e minuut simpel 2-3. En amper 3 minuten later viel ook nog de 3-3.  Ik weet wel dat daarna TSC weer terug in de wedstrijd kwam en kansjes kreeg op een 4e treffer. Maar meer nog zag ik Irene’58  nog een keer gaan scoren waarmee TSC dan die mooie 2e plaats zou verliezen.  Uiteindelijk is het dus allemaal goed gekomen voor beide partijen. Maar dat het zo gepland zou zijn waag ik te betwijfelen, zeker ook toen TSC met nog 10 minuten te gaan met 10 man verder moest omdat Ryan Snoeren geblesseerd uit viel. Een van de grote uitblinkers bij TSC vandaag was wel Marnix van der Velden die op het middenveld heer en meester was. Ja en als Ryan Snoeren dan ook zijn vizier op scherp heeft staan dan komt het dus uiteindelijk goed. Komende zondag start TSC dan in de nacompetitie. Ik zal u zo snel mogelijk informeren tegen wie , waar en hoe laat dat allemaal gaat plaats vinden. TSC is nog 3 wedstrijden verwijderd van mogelijk promotie. Laten we hopen dat het dit jaar eens goed mag gaan komen. Opstelling TSC . Jimmy Baarh,  Stefan Kops, Jari van Helvoort, Loick Smakman,Menno Kans, Jeroen van Leijsen, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Joury den Boogert, Ryan Snoeren,  Wouter van Steijn .                                                                                                                                                HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.