Voordracht Koninklijke onderscheidingen 2020


Aanvraag indienen vóór 1 juli 2019

Kent u een inwoner die wel een lintje verdient? Dé Koninklijke onderscheiding voor een Oosterhoutse/Oosterhouter die zich al geruime tijd belangeloos voor de samenleving inzet? Deze persoon kunt u voordragen voor een Koninklijke onderscheiding (lintje) in 2020! De aanvraag hiervoor dient wel vóór of uiterlijk op 1 juli a.s. bij de burgemeester binnen te zijn. Ook verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen Oosterhoutse inwoners voordragen. De lintjesregen is op de laatste werkdag vóór de verjaardag van de Majesteit. De eerstkomende lintjesregen is op vrijdag 24 april 2020.

Meer informatie?

Op www.lintjes.nl vindt u alle informatie over onderscheidingen en kunt u het aanvraagformulier downloaden. U kunt hiervoor ook contact opnemen met de heer S. Kock, van Kabinet & Representatie op telefoonnummer (0162) 48 92 05

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.