Yogalessen in stadstuin

In de maanden Juni en Augustus verzorgd Yogadocent Piet van der Pluijm op 2 – 9 – 16 – 23 en 30 Juni en 4 – 11 –  18 en 25 Augustus weer yogalessen in de stadstuin. Breng vrienden, familie en buren mee om vrijblijvend en gratis een yogales in de buitenlucht te ervaren. Ook dit jaar speelt Fred Brouwer op de didgeridoo en bansuri. Breng ook goed weer mee! We werken niet op de grond, dus je hoeft niets mee te brengen. Na afloop drinken we een kopje thee. De lessen gaan altijd door, ook al het heel slecht weer is! De les is op zondagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur.

Meer informatie kijk www.werkenaaninnerlijkevrede.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.