Riool inspectie

Inspecteren en reinigen riolering Slotjes-Midden, Slotjes-Oost en Industrieterrein Heikant


In de periode 11 juni tot en met eind juli 2019 wordt het riool in Slotjes-Midden, Slotjes-Oost en Industrieterrein Heikant geïnspecteerd en gereinigd door aannemer SUEZ. Het riool in deze gebieden is dit jaar aan de beurt vanuit het jaarlijkse reinigings– en inspectieprogramma riolering van de gemeente.

Het reinigen van het hoofdriool gebeurt door water onder hoge druk door de leiding te spuiten. Hierdoor kan er water uit de zwanenhals terug spatten of borrelen in het toilet. Ook kunt u rioollucht ruiken. Deze verdwijnt als u de kranen bij alle afvoeren even laat lopen en het toilet doortrekt. Let ook op het vullen van de afvoeren onder de verwarmingsketel en schrobputjes. Tijdens de werkzaamheden kan er enige verkeershinder of stankoverlast ontstaan, dit proberen we zo veel mogelijk te beperken.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.