Lidl Zuiderhout wil uitbreiden

Lidl Nederland heeft een verzoek ingediend voor uitbreiding van het filiaal Zuiderhout. Het gaat om een uitbreiding van ca. 203 m2 aan de achterzijde van de winkel aan de Vondellaan op eigen terrein waar nu de laad- en losstrook gelegen is. Om dit te bereiken wordt de bestaande achtergevel ca. 4,40 meter opgeschoven richting de Vondellaan. Ook dient de openbare ruimte ter plaatse heringericht te worden. Het college heeft kennisgenomen van het verzoek en geeft de voorwaarde mee dat er een veilige laad- en losplaats wordt gerealiseerd. Voordat het college een besluit kan nemen, dient de initiatiefnemer een omgevingsdialoog aan te gaan. De resultaten van deze dialoog worden bij het definitieve besluit betrokken.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.