Zes avonden genieten in het openluchttheater

De openluchtspelgroep speelt “Hoe Peer een poes werd”

Een eiland.
Een oude man, alleen.
Een jongen – met een
opgezette poes – die wegloopt,
nee; op zoek gaat.
Mensen, vrouwen,
een moeder, vaders,
een dochter.
Een man, een vriendin.
Ook alleen…?
Ongewild…?
Of…?

Dit zijn de ingrediënten van het stuk van dit jaar, wat geregisseerd wordt door Hidde Brouwer. Een jongen gaat op zoek naar zijn roots, maar hij wordt door de weersomstandigheden gedwongen te blijven waar hij is. Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in Oosterhout-Zuid belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden.

U bent van harte welkom op onze voorstellingen op 14, 15, 21, 22, 28, en 29 juni om 21.15uur in het Openluchttheater aan het Paterserf (achter het Oelbertgymnasium). Kaarten zijn voor € 13,– te koop aan de kassa, bij de VVV in De Bussel. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden op www.openluchttheateroosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.