Pruvement 30 juni

Nog even en het is weer tijd voor het Pruvement. Op zondag 30 juni aanstaande vindt het terugkerende evenement plaats. Er zijn al diverse deelnemers die zich hebben aangemeld. Onder andere By Pascal, La Cantina, de Verbeelding, de Beeren, La Forchetta en Chefz zijn van de partij.

De organisatie is nog in afwachting van groen licht van anderen die mee zullen doen. Dit jaar zal de opzet weer “ouderwets” zijn. De uitvoering met de foodtrucks resulteerde niet in een betere beleving voor de bezoekers.
Er zal een straat van pagode-tenten worden neergezet waarin de deelnemers hun culinaire kunsten laten zien. Allemaal kleine lekkernijen, wel of niet begeleid door een bijpassende wijn. De terrassen rondom de straat zijn natuurlijk een uitgelezen plaats om even lekker te zitten en te genieten van je hapje. Je drankje bestel je dan gewoon bij het betreffende café waar je bent gaan zitten. De hele dag zal er live muziek zijn. Het Pruvement duurt van 14:00 tot 19:30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.