Alpe d’HuZes, Bart vertelt

Er zijn vele Oosterhouters geweest die Bart van Delft zijn voorgegaan met het inzamelen van geld voor onderzoek naar kanker en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Zo ook Bart van Delft die op 6 juni jongstleden de Alpenreus beklom voor het goede doel.
Bart heeft zijn verhaal vastgelegd op video en heeft de ORTS de mogelijkheid gegeven om het uit te zenden op ORTS TV.
Vanaf 14 juni 18:00u kunt u kijken, in de ORTS TV cyclus, naar dit openhartig beeldverslag. Op 20 juni vanaf 18:00u wordt het herhaald. Wellicht is zijn verhaal voor u nog een mooie prikkel om te doneren want dat kan nog steeds.

Bart van Delft

2 Comments

  1. Geachte redactie,

    Ik vond het een zeer interessante uitzending. Tijdens het kijken kwam ik als secretaris Hart van Oosterhout op een idee. Ik vind dat een huldiging waard. Op zondag 1 september is alweer de 7e editie van de wielerkoersen in Oosterhout. Persoonlijk, maar dat moet ik nog voorleggen aan het bestuur, zou ik graag al de Oosterhoutse renners en of ook de wandelaars huldigen door hen met bloemen een of 2 rondjes langs het circuit te laten rijden. Graag had ik het adres of telefoonnummer van Bart om te bezien of er mogelijkheden zijn om hier een grote happening van te maken met het aantrekken van sponsoren etc. Ben benieuwd naar de redactie.

  2. Geachte redactie,

    Mogelijk voor de 2e maal daar ik niet weet of mijn mail verzonden is.
    Persoonlijk vond ik het een goede uitzending en was ontroerd. Als secretaris van Hart van Oosterhout probeer ik het wielrennen en sport voor goede doelen meer aandacht te geven. Mijn idee is om alle Oosterhoutse renners en ook ook lopers die d,Alpe Huez en de Mont Ventoux dit jaar hebben meegedaan te huldigen tijdens de 7e editie op zondag 1 september 2019. Het is nog prematuur maar ik wil eerst van Bart weten of daar animo voor is. De huldiging kan dan in wielertenue door enkele rondjes over het circuit te gaan met een bosje bloemen. Mogelijk kan ik daar nog iets extra’s aan toe voegen door hiervoor sponsors warm voor te maken. Ben benieuwd naar de reactie Karel 0616900151

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.