Alpe d’HuZes, Bart vertelt

Er zijn vele Oosterhouters geweest die Bart van Delft zijn voorgegaan met het inzamelen van geld voor onderzoek naar kanker en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Zo ook Bart van Delft die op 6 juni jongstleden de Alpenreus beklom voor het goede doel.
Bart heeft zijn verhaal vastgelegd op video en heeft de ORTS de mogelijkheid gegeven om het uit te zenden op ORTS TV.
Vanaf 14 juni 18:00u kunt u kijken, in de ORTS TV cyclus, naar dit openhartig beeldverslag. Op 20 juni vanaf 18:00u wordt het herhaald. Wellicht is zijn verhaal voor u nog een mooie prikkel om te doneren want dat kan nog steeds.

Bart van Delft

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.