Zomerkaravaan!

Dit jaar is er in de zomervakantie weer genoeg te doen voor de jeugd tijdens de Zomerkaravaan! Overal in de gemeente vinden activiteiten plaats, waaraan kinderen gratis kunnen deelnemen. Deze week deelden de sportcoaches de eerste flyers uit op de basisscholen.

Ze trappen op vrijdag 21 juni af met de Midzomer Poolparty in Recreatieoord De Warande. Van 17.30 tot 21.30 uur draaien DJ V&T zomerse beats tijdens het discozwemmen.

Er is tijdens de Zomerkaravaan nog véél meer te doen. Denk aan creatieve workshops als handlettering en dj-en, een beach voetbal toernooi en een Warande triatlon. De allerkleinsten kunnen meedoen aan de peuterdans in het Slotpark of naar de voorstelling van Dikkie Dik in Theater de Bussel. Bekijk het hele programma op http://bit.ly/zomerkaravaan2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.