Kunst in het Park

Zondag 25 augustus organiseert Betonkunst Oosterhout voor de eerste editie Kunst In Park, Een nieuw kunst- en cultuurevenement waarbij (lokale) kunstenaars zich kunnen presenteren aan Oosterhout e.o.

Het gaat bij K.I.P. om kunst in de breedste zin, denk aan schilderen, keramiek, beeldhouwen, grafiek, straatkunst, poëzie, zang, muziek, theater, dans enz enz. Daarnaast zal er een brocante markt worden verzorgd om een mooie sfeer neer te zetten.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. De bestaande kunstwerken zijn gereinigd en worden deze week door de Betonkunst(enaars) up-to-date gebracht, zodat ze ‘shine’n’ in augustus! Inmiddels hebben zich al een reeks kunstenaars gemeld om deel te nemen. Ze krijgen op deze dag de gelegenheid zichzelf en hun creatieve uitingen te laten zien aan cultuurminnend Oosterhout.

Onder het motto, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, vragen jullie dan ook om dit bericht delen en het liefst onze pagina te like’n. Op die manier hopen we nog meer deelnemers te vinden voor de eerste editie van Kunst In Park.

Dus like, deel en noteer 25 augustus, slotpark in Oosterhout!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.