Foto-expositie in het centrum verlengd

Onder grote belangstelling is ruim vier weken geleden de foto-expositie van mensen met een beperking geopend door wethouder Clemens Piena. Wat waren de reacties positief en de geportretteerden enthousiast! De meest gehoorde reactie was toch wel dat het jammer zou zijn als de expositie al zo snel zou moeten verdwijnen. Het straatbeeld op de Markt, Basiliekplein/ Torenstraat en Heuvel/ Arendstraat is danig opgefleurd met deze ‘pakkende’ panelen! 

De oplossing om de expositie te verlengen was snel gevonden, met op voorwaarde dat er twee panelen verplaatst zouden worden ivm komende activiteiten op de Markt. Met de inzet van een heftruck was dit snel geregeld en kan Oosterhout nog tot 8 augustus genieten van deze geweldig mooie expositie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.