Beachvoetballen op de markt met VV Oosterhout.

Ben je op woensdag middag 17 juli nog niet op vakantie? Doe dan mee aan het beachvoetbaltoernooi vanaf 13.30 uur. Het toernooi is rond 17.30 afgelopen. Heb je zin om mee te doen kom dan op woensdagmiddag 17 juli naar de markt in Oosterhout en neem gezellig een vriend of vriendin mee.

Er worden 2 toernooitjes gespeeld

Onder 7, 8 en 9 jaar van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Onder 10, 11 en 12 jaar 15:45 uur tot 17:15 uur.

Dit is wederom een ideaal moment om kennis te maken met de snelgroeiende familie vereniging VV Oosterhout. Naast enkele trainers zorgt men er ook voor dat er leden van de jeugdcommissie aanwezig zijn die jou en je ouders of begeleiders alles kunnen vertellen over VV Oosterhout en haar unieke manier van opleiden. 

Uiteraard is dit toernooi voor leden en niet leden van VV Oosterhout, iedereen kan dus lekker meedoen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.