Eerste Parkfeest reportage op ORTS TV

De reportage over de vrijdag van het Oosterhoutse Parkfeest is vanaf 5 juli 18:00u te zien op ORTS TV en duurt 20 minuten. Het programma wordt 48 uur herhaald tot zondag 7 juli 18:00u. Op zondag 7 juli 18:00u start vervolgens de reportage over de zaterdag van het Parkfeest en dinsdag om 18:00u volgt de zondag reportage. De programma’s zijn te bekijken via de TV cyclus van de ORTS op Ziggo Kanaal 41 en KPN 1352 en via de stream op deze website. Kun je echter niet langer wachten dan kun je vanaf 14:00u op 5 juli al kijken naar de vrijdag van het Parkfeest via ons YouTube kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.