Politie maakt eind aan illegale houseparty in Dorst

De politie heeft afgelopen nacht een einde gemaakt aan een illegale houseparty die gehouden werd in het bosgebied nabij Dorst. De dertig aanwezigen kregen een proces-verbaal omdat zij zich bevonden in een deel van het bos waar tussen zonsondergang en zonsopgang de toegang verboden is (artikel 461 Strafrecht).

De politie kreeg omstreeks 03.30 uur een melding dat in het bos bij Dorst, gelegen tegen rijksweg A-27 een houseparty gehouden werd. Politie eenheden gingen per fiets en auto ter plaatse. Na wat omzwervingen werd de locatie bereikt. Er werd direct een einde gemaakt aan de party. De circa 30 aanwezigen zijn op de bon geslingerd. Onder de groep waren enkele minderjarigen. Hiervan zijn de ouders in kennis gesteld. De jongeren werden opgedragen om de boel op te ruimen en het bos netjes achter te laten. Hieraan is voldaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.