Toer de Boer voor komende week

Ervaar de rust en de ruimte op het natuurlijk weide en akkerbouwdomein  van de fam. Smits van Oyen aan de Buitendijk 1 in Drimmelen. U kunt  het bedrijf bezoeken op donderdag 11 juli. Aanvang 10.30 uur, einde om 12.00 uur.

Dezelfde dag kunt u het melkveebedrijf van de fam van Sundert aan de Groenestraat 11 in Dorst bezoeken. Zij vertellen u alles over het reilen en zeilen op het bedrijf.Aanvang 13.30 uur, einde om 15.00 uur.

Dinsdag 16 juli is het melkveebedrijf annex zorgboerderij van de fam van der Schriek aan de Stelvenseweg 4 in Den Hout te bezoeken. Aanvang 10.30, einde om 12.00 uur.  In een aantrekkelijke omgeving hebben verschillende hulp / zorgbehoevende mensen een aangename dagbesteding.

En wilt u zien hoe een “serrestal” er uit ziet, ga dan ’s middags kijken bij de familie Rovers  aan de Hespelaar 6 in Den Hout.  De melkrobot melkt er de koeien. Aanvang 13.30 uur, einde om 15.00 uur.

Kijk ook op www.toerdeboer.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.