Eerste editie WijnSpijs wandeling Oosterhout

Het kon niet uitblijven, de WijnSpijs Wandeling komt voor de eerste keer naar Oosterhout. Vijf toprestaurants maken zich klaar om zo’n 250 foodies te verwelkomen op zondag 28 juli. Van 12:00 tot 17:00 uur zullen zij al deze gasten een heerlijke signature dish met bijpassende wijn laten proeven.

WijnSpijs Wandelen 
Lekkerbekken wandelen tijdens de WijnSpijs Wandeling door hun favoriete stad, waar ze tussendoor steeds een heerlijke culinaire pauze houden. Bij de 5 van de  leukste restaurants van de stad worden ze verwend met mooie wijnen in combinatie met bijpassende gerechtjes. 

De laatste kaarten voor deze culinaire zondagmiddag zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 57,50 pp. Wandelaars lopen door middel van een app een persoonlijke route door Oosterhout. 

deelnemers 

By Pascal, Zout & Citroen
, La Forchetta, De Vrijheid en Pitz Pinchos Bar

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.