Finales Beachhandbal live op ORTS

De finales van het donderdag gestarte internationale Beachhandbaltoernooi zijn zondag 21 juli live te volgen via ORTS TV. Vanaf 14:30u verwachten we verbinding te kunnen maken met Sportpark de Contreie alwaar de finale heren om 14:40u verwacht wordt en de finale dames om 15:20u. Indien er zaterdag veel regen gaat vallen kan het zijn dat de tijden veranderen, maar daar gaan we niet vanuit. (fingers crossed).
Ook vorig jaar heeft de ORTS de finales live uitgezonden. Het toernooi krijgt door de Live uitzendingen een betere internationale puntenwaardering en stijgt daardoor in aanzien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.