Jongen bedreigd met mes en beroofd van pizza

Een 16-jarige jongen die donderdagavond met een gevulde pizzadoos richting huis fietste, kreeg de schrik van zijn leven toen hij op de Torenstraat werd beroofd. Twee jongens pakten de pizza en dreigden even later met een mes. Agenten hielden twee 14-jarige jongens uit Oosterhout aan.

De jongen fietste rond 20.00 uur uit zijn werk naar huis. Met een gevulde pizzadoos op zijn stuur reed hij door de Torenstraat. Hier stond een groepje jongens. Twee van hen kwamen op hem af en pakten de pizza. De jongen liet het er niet bij zitten en ging achter de dieven aan. Tijdens de achtervolging toonde een van de daders een mes. Hierop staakte het slachtoffer de achtervolging en belde 112.

Aanhouding

Meerdere agenten zochten in de directe omgeving naar de daders. Aan de hand van het signalement werden in de buurt van de Bouwlingstraat twee 14-jarige verdachten aangehouden. Omdat het tweetal minderjarig is, is er naast een strafrechtelijk onderzoek ook een zorgmelding gedaan waardoor er een hulpverleningstraject wordt opgestart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.