Vastgereden busje met drugsafval

Een voorbijganger trof in de nacht van zaterdag 20 juli op zondag 21 juli op de Ketenbaan een verlaten bestelbus aan. De witte Volkswagen Crafter stond dwars op de weg en was vastgereden in de berm. Hij bleek vol te staan met vaten, waarvan in enkele nog vermoedelijk drugsafval zat. De politie zoekt getuigen.

Toen de politie rond 03.00 uur de melding kreeg, ging zij de verlaten bus bekijken. Hierbij bleek het voertuig vol te staan met vaten. Omdat er door de agenten een sterke amfetaminegeur werd waargenomen, werd ook de brandweer opgeroepen om een meting te doen. Hierbij werd er geen lekkage waargenomen. Uiteindelijk bleek het veelal om lege vaten te gaan, waarbij in enkelen restanten met vermoedelijk drugsafval werd gevonden. De afvalvaten zijn later opgeruimd. Het voertuig is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen die meer over dit voertuig weten. U kunt dan contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kan dit via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.