Gemeente nodigt ouderen uit voor verkoeling

Aanstaande donderdag nodigt de gemeente de ouderen uit Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind van 10.30 – 17.00 uur uit op het gemeentehuis om de dag door te brengen. In het gemeentehuis zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Voor gratis koffie, thee, water, fris, fruit en een belegde boterham wordt gezorgd. De medewerkers zorgen voor gezelschapsspelletjes en wielerliefhebbers kunnen op een groot scherm de Tour de France volgen! ?‍♂️

Het idee is begin deze week spontaan geboren, waardoor de gemeente helaas geen vervoer kan regelen. Ook voor huisdieren heeft de gemeente geen plek, dus die kunnen niet mee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.