Samen op zoek naar werk bij Theek5

Deel je ervaringen en inspireer elkaar.
Iedereen kan wel een steun in de rug gebruiken bij zoektocht naar een nieuwe baan. Of je nu al een tijd op zoek bent naar (ander) werk of je pas net op de vacaturemarkt begeeft. Zoeken naar werk is een baan op zich, je hebt er een dagtaak aan. Theek 5 biedt je nu de mogelijkheid om tijdens een kop koffie met andere werkzoekenden ervaringen en ideeën te delen.
Kom dus ook eens naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dé plek waar jij als werkzoekende ervaringen kan uitwisselen met anderen. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen. De bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd bij Theek 5. Telkens wordt er een ander thema behandeld, wat te maken heeft met solliciteren. Dus je doet meteen nieuwe kennis op en je blijft met een frisse blik in beweging.

Bij de Walk&Talk-bijeenkomst van 1 augustus zal Lotte Govaart Collard, Programmamaker VVV Oosterhout, tainer bij Oceanco en eigenaar van Unsquared, het thema “Open sollicitatie, hoe pak ik dat aan?” behandelen.
Lotte is bevlogen en gedreven als het gaat om coachen. Vanuit haar praktijk Unsquared (coachen, trainen, ontwikkelen) begeleidt zij mensen op een positieve en effectieve manier. Zij vertelt je graag meer over de open sollicitatie. Hoe pak je dat aan? Hoe schrijf je een open sollicitatiebrief? En hoe benader je het meest effectief een organisatie of bedrijf?!
Kom op 1 augustus naar de Wal&Talk-bijeenkomst bij Theek5 Oosterhout. Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden via WalkenTalk@theek5.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.