Scootmobielpool van start in 2020 in Oosterhout

De gemeenteraad heeft in mei 2019 besloten dat standaard scootmobielen, vanwege de oplopende kosten, vanaf 2020 niet meer door de gemeente worden verstrekt. Burgemeester en wethouders hebben nu nadere voorwaarden gesteld aan de verstrekking van scootmobielen. Inwoners van Oosterhout die deze ondersteuning nodig hebben, kunnen gratis gebruik blijven maken van de scootmobielpool. Inwoners die hun ‘eigen’ scootmobiel willen, krijgen deze in het vervolg niet meer van de gemeente, maar moeten deze zelf kopen of huren. De gemeente onderzoekt nog wel de mogelijkheid van een scootmobieluitleen. Omdat het aantal gebruikers zal toenemen, wordt het aantal voertuigen in de pool uitgebreid. Inwoners die al gebruik maken van een vaste ‘eigen’ scootmobiel, kunnen deze behouden, mits hun indicatie niet wijzigt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.